Heimans
Opleiding & Training

 

CCV-opleiderscode: 8009R8

Dijkmanzoet 17
4007 XE Tiel 
Tel.: 0344 633 539
info@heimans-opleidingen.nl

KvKnr.: 30247945
BTWnr.: NL001342663B75

Adres
Simon Stevinstraat 3
4004 JV Tiel

Wij verzorgen trainingen door geheel Nederland, op iedere door u gewenste locatie.

Al onze trainingen voldoen aan de eisen die de Arbo-wet en het bedrijfsleven stelt. De doelstellingen en normeringen worden vooraf bepaald en vastgelegd in een scholingsvoorstel.

Maatregelen rond Corona-virus naar aanleiding van persconferentie 02-02-2021

 

Het kabinet heeft op dinsdagavond 2 februari besloten de lockdown te verlengen, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben effect op de praktijktoetsen en de nascholing voor code 95.

Praktijktoetsen en praktijktrainingen
Tot en met 2 maart kunnen geen praktijktoetsen en praktijktrainingen voor code 95 worden verzorgd. Deze maatregel sluit aan bij het vervallen van rijexamens.

Theoriecursussen
Vooralsnog kunnen tot en met 2 maart geen klassikale theoriecursussen voor code 95 worden verzorgd. Deze maatregel sluit aan bij de verlengde sluiting van de scholen. Mocht er eerder een versoepeling komen voor het voortgezet en beroepsonderwijs, zullen wij u hierover informeren.

Opgeknipte en e-learningcursussen
Kunt u het tweede/klassikale dagdeel niet binnen de termijn van 10 dagen volgen? Dan mag u dit uitstellen tot 1 juli. Wij nemen te zijner tijd contact met u op voor het inplannen van een nieuwe datum.

Hoe verder?
Het stopzetten van praktijktoetsen en nascholingscursussen is een vervelende maatregel die ons allemaal hard treft. Wij houden u via www.heimans-opleidingen.nl en www.facebook.com/heimansopleidingen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen via 0344 633 539 of info@heimans-opleidingen.nl.

Let goed op uzelf en op elkaar en laten we er samen voor zorgen dat we deze crisis in goede gezondheid doorstaan.