7 Th.
uur
Algemene informatie:
Cursuscode: 95.015
Duur: 1 dag van 08.00 uur tot 16.00 uur
Deelnemers: 6 tot 60
Examen: Nee
Kostenoverzicht:
Kosten p/p: Op offertebasis
In-company:
Open inschrijving:
Bijzonderheden

Een chauffeursdag is zeer geschikt als eerste training in het kader van de verplichte nascholing Code 95 en bestaat uit interessante workshops en/of pittige praktijkoefeningen.

« Terug naar de categorie Transportopleidingen Code 95

Chauffeursdag (U24-1)

Chauffeurs zijn het visitekaartje van het bedrijf en hebben grote invloed op het rendement van een onderneming. Door hun vakmanschap dragen zij bij aan het verhogen van de verkeersveiligheid, het beheersbaar houden van de kosten en het imago van de onderneming.

Opfrissen van al aanwezige kennis, kennismaken met nieuwe inzichten en ontwikkelingen en ervaren hoe andere beroepsgenoten omgaan met vergelijkbare situaties is noodzakelijk om het vakmanschap op peil te houden.

Cursusinhoud

De chauffeursdag is vooral bedoeld om chauffeurs, op een interactieve wijze, bewust te maken van hun mogelijkheden en eventuele beperkingen om bij te dragen aan het:

  • Terugdringen van de operationele kosten;
  • Veilig vervoeren van lading;
  • Verhogen van de verkeersveiligheid;
  • Beperken van de kans om betrokken te raken bij een (verkeers)ongeval.

Het programma wordt in onderling overleg met de opdrachtgever samengesteld, waarbij minimaal 3 en maximaal 6 onderwerpen worden behandeld.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.
Van kennismaken met de nieuwste verkeersregels, manoeuvreren met vrachtauto's tot het bedienen van een autolaadkraan.

Vereisten

Geen specifieke vooropleidingseisen. Beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk. In het bezit van een geldig rijbewijs categorie C (en eventueel E) en chauffeursdiploma (indien van toepassing).

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.